След като във вторник популярни естрадни изпълнители се нанесоха в къщата на “Музикална академия“, дойде ред и за младите таланти, които нахлуха с цялата си самоувереност.

Поли Генова, Дичо, Сантра, Криско и Лора Караджова решиха да шашнат публкиката и наистина я шашнаха. С некадърност. Явно продуцентите или не бяха намерили точните хора, или бяха решили, че щом са певци, могат да пеят. Оказа се, че някои не могат.

Докато журито нямаше никакви забележки към Поли Генова и Дичо, останалите го хвърлиха направо в оркестъра.

Сантра или е приела задачата несериозно, или май доста й подсилват гласа при записите. На живо тя беше истинска трагедия. Но пък Лора Караджова успя да я изпревари с немощното си гласче, което компенсираше с предизвикателни пози и кълчене.

Любимецът на тийнейджърите се оказа истинска трагедия. Той може да крещи, но категорично не може да пее. Опитите му да докара някоя песен на мелодия бяха по зле и от тия на непрофесионални певци на кастингите на Х фактор. Защо е влязъл в академията, след като знае, че ще се изложи, запитаха се доста от зрителите, а някои бързо си отговориха – заради големия хонорар. Наистина е трудно рапър да пее поп музика, но той самоотвержено се напъваше.

Журито се направи, че не чува отчаяните му напъни, но очичките на Фънки блеснаха и той попита – какво правиш тук бе, мен? Тук е за професионални певци, а ти сричаш като ученичка и се напъваш като магаре. За нищо не ставаш и не се наричай повече певец, защото е смешно.

Криско изгледа палача си на кръв и се прибра зад сцената. Той отива на елиминации и ще се състезава с Лора Караджовакой да бъде изретан по-рано.