search icon
search icon

Лили Иванова плаши! (снимка)

В нета се завъртя уникална снимка от едно от последните й участия, която показва каква е тя под пластовете грим и скъпата реклама

Шок и ужас! Лили Иванова стряска, погледната отдолу.

В нета се завъртя уникална снимка от едно от последните й участия, която показва каква е тя под пластовете грим и скъпата реклама, пише ''Всеки ден''.

Зад привидно лъскавия образ, който се старае да гради, се крие една обикновена баба, отказала категорично да приеме възрастта си. Бръчките по врата й могат да накарат и най-запаления геронтофил да извърне очи.

В устата на Лили под напомпаните устни и скъп гланц прозира метална коронка, а изкуствените мигли изглеждат като подигравка върху остарелите очи. Ръбът на роклята се впива безмилостно в подмишницата, която пък е плувнала в пот от напрежението да бъде на сцената и да вади от гърлото си звуци, на които другите да ръкопляскат.

Тъжната картинка се допълва от победоносното изражение, което показва, че тази жена не приема, че времето минава и младостта си отива. По-добре за нея би било да носи достойно годините си, вместо да се преструва, че не съществуват...

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари