Край със семейството, което много хора в България от години считат за най-перфектното, което би могло да съществува.

Фамозната Мария Силвестър скъса с мъжа си - Силвестър Силвестров.

Актьорът официално обяви, че вече е свободен за ухажване от други жени, пише Всеки ден.

„С Мария завинаги оставаме брат и сестра", сподели в шеговития си стил Силвестър Силвестров. И прикани всички „засукани булки" да му звънят и да го канят на срещи - вече не било неудобно.

Зад привидно веселия си тон обаче той се опитва да скрие огромна болка, която изпитва от края на връзката с чаровната си половинка. За никого не е тай, че „Зюмбюл" от „Братя Мангасарян" и досега е влюбен до уши в нея и никога няма да й намери достойна заместничка.

Оказало се обаче, че тя не му отвръща със същото. Чувствала се добре с него, бил й дружка и го обичала, но повече като близък човек и приятел.

Засега никой от двамата не е разкрил истинската причина за скъсването им. Според близки на семейството обаче Силвестър вече бил омръзнал на Мария и тя му сложила рога с неназован засега мъж.

Известно време актрисата успяла да запази дискретност в паралелната си връзка, но накрая се изморила да я крие и решила сама да разкаже истината на законната си половинка.

Силвестър бил готов да й прости, но тя преценила, че щом веднъж е легнала с друг мъж, това означава, че бракът й вече е изчерпан и трябва да се прекрати.

Въпреки раздялата двамата остават близки и занапред смятат да продължат да се грижат заедно за своя син Давид, който е на 6 години.