На никому известната до преди два месеца моделка бе хваната да откровеничи и да се опитва да създава сензации, разбра HotArena.net.

С участието си в предаването „Горещо“ се очакваше да скандализира обществото с нови пикантерии около връзката си с мъжа на Евгения Калканджиева, но чухме само сухи факти, които още преди седмица оглавяваха таблоидите.

Впечатление направиха само две неизказани досега неща – още на десетия ден от запознанството й със Стефан Манов, Зорница решила да си татуира върху горната част на ходилото първите две букви от името на новия си любовник „СТ“.

Второ - без да бъде питана, Линдарева нагло и с възторг намеси сина на Калканджиева – че бил много сладко дете и дори се е наложило да го гледа (вероятно това се е случило, когато Жени е участвала в „Къртицата“, тъй като едва ли би допуснала това). Всъщност от казаното не стана ясно дали детето е живяло заедно с любовницата и баща си, или са се виждали в единични случаи.

31-годишната крадла на съпрузи потвърди, че бившият й женен любовник е издал аферата с Тачо, тъй като я ревнувал. Повтори колко много уважавала Калканджиева като професионалист и, че не иска да говори за нея нищо, което може да я унижи.

„И аз не знам какви са ни отношенията в момента, тъй като Стефан заминава в Испания. Не знам какво ще се случи по-нататък.“, заяви Зорница. От интервюто й стана ясно, че тя не се чувства като „разбивачка на семейства“, тъй като според нея е имало проблем в отношенията между Жени и Тачо преди тя да се появи.