В Нощта на театрите в One more Кино ще отстъпи сцената си на хип-хоп активистите от Art From The Heart, които ще открият вечерта с брейк шоу, последвано от уъркшоп.

Започнали преди 14 години, днес Art from the Heart имат множество състезания, награди и призови места зад гърба си. Важна за тях посока в развитието им е създаването на танцови представления и както сами споделят, една от любимите им дейности свързани с хип-хопа е да разкриват магията на брейк танците и бийтбокса пред публика и да не спират да развиват хореографските си умения. Входът е свободен, началото е в 19 ч.

По-късно „Пощенска кутия за приказки” ще представи свое специално издание заедно с актьорите Иво Аръков, Биляна Петринска, Стефан А. Щерев, Ирмена Чичикова, Дарин Ангелов, Антоний Аргиров, Мартина Вачкова, Силвия Петкова, Александър Сано и Станимир Гъмов. Темата е най-популярната театрална фраза за всички времена – „Да бъдеш или не". Писма по темата можете да изпращате на kutiazaprikazki@abv.bg до 10.09.2013г. Вход свободен, начало: 21:00 ч.