Половинката или вече не на Валери Божинов – Николета, написа  на стената си във Фейсбук кратък, но почти съдържателен коментар за съдбата, промените  и нещата от живота.

“Ех, тази Николета Лозанова…най-лошата излезе, най-черната, за нея всичко е най-най- негативно…ама да е жива и здрава, та да има какво да пишете, тя хляба в ръце ви дава, даже само със съществуването си…желая хубав ден на зложелателите си и прекрасен на позитивните и много добронамерени хора”, пише плейметката.

По този начин тя напомня за себе си, показва, че чете всичко написано за нея, размахва пръст, не скрива самочувствието си, че ако не е тя, вестници и сайтове няма какво да пишат, но дума не обелва защо се стигна дотам тя да е в Пловдив, Валери в София и той да пуска голи снимки из сайтовете и да се вихри из дискотеките.

Че има някакъв разрив между двамата е ясно. Че се е случило нещо, пак е ясно. Но Николета обича да си играе с хората, обича да се прави на загадъчна и силна и току виж се метне на врата на мъжа си и отново се прегърнат, все едно нищо не е станало.

Важното е да се пише за великото семейство. Важното е да са в епицентъра на новините.