"Когато Андрей Eдрев отива за първи път в Бали, го прави като всички останали туристи - от любопитство. Когато отива за втори път в Бали, го прави, за да... си намери нова държава."

Така започва книгата "Островът" за новия живот на бургазлията Андрей Едрев, която ще излезе през септември. Героят от риалити шоуто "Островът на изкушението" купи парцел от 2 дка на екзотичния остров Бали за по-малко от 30 000 долара и строи къща, пише "България Днес".

"На пръв поглед е трудно да разбереш такъв човек - по всеобщите разбирания тук, в България, има всичко, което да гали егото му - той е най-запомнящият се участник в риалити проекта "Островът на изкушението"; бунтар, попадащ често на страниците на медиите; синеок бургаски плейбой, магнетично привличащ женската крайбрежна палитра; безобразно откровен мъж, щедро бранещ чаровния си диалект; два пъти кандидат за кмет на родния си град... Но както винаги, под повърхността реалността е малко по-различна - животът на Андрей наподобява живота в прекрасния и пълен с изненади Индийски океан, с който той доброволно се слива през последните месеци", пише в изданието.

*Едрев често идва на плажа Улувату

Той е описан като човек, който има лукса и възможността да последват мечтите си и както той самият обича да казва: ''Когато много силно искаш нещо, всички и всичко ти помагат да го постигнеш''.

*Едрев току-що е измъкнал от океана огромна риба

"За Андрей е лесно да живее на самотен остров, където времето е разтегливо като ластик. Лесно е светът ти да се състои от малко пясък, изумрудено море, една лодка и няколко палми. Лесно е да събудиш инстинктите си, запушени от цивилизацията. Лесно е да убиеш риба, с която да се нахраниш. Лесно е да се покатериш на палма, да откъснеш кокосов орех и да утолиш жаждата си. Лесно е да оцелееш само с джапанки, шорти и един истински приятел. Лесно е да повярваш, че животът е възможен", е написано още в книгата.Заедно с книгата "Островът" Андрей Едрев подготвя и филм със същото заглавие за живота си на Бали и преживяванията на красивия остров. Той ще бъде в две серии по един час.

"Ако не ги купи някоя телевизия, може да ги продавам с книгата", казва Андрей. Официалната премиера на книгата и филма ще бъде през септември.

*На това място на екзотичния остров Бали Андрей Едрев вдига къща