search icon
search icon

Николета не издържа, избяга от купона на Петко заради Моника! (снимки)

Навръх рождения ден на Петко Димитров Николета и сочената за новата жена в живота на Божинов – Моника, едва не се хванали за косите

В меката на нощния живот Бар Флайт се разиграл грандиозен панаир на суетата.

Навръх рождения ден на Петко Димитров Николета и сочената за новата жена в живота на Божинов – Моника, едва не се хванали за косите.

В заведението се изсипала истинска плеяда от хайлайф персони! В едната част били самотната напоследък Николета Божинова в компанията на рошава жена, по-късно разпозната като Галя - Черната (собственичка на бутик за маркови дрехи, от който Николета пазарувала с големи отстъпки).

А в другата част - Андреа и спряганата за новата изгора на Валери Божинов - Моника Валериева, заедно с дизайнера Валентин Кулагин и плеймейтката Мари Вачева.

*Николета и Петко

Напрежението ескалирало, когато светските кокони почнали да чупят стойки пред самотната Николета. Настроението й дотолкова било помрачено от присъствието на спряганата за нейна двойничка и нова жена в живота на Валери, че най-накрая плеймейтката си грабнала марковата чантичка и напуснала демонстративно модната седянка.

Изглежда все още официалната г-жа Божинова трайно се е депресирала, защото по-късно изобщо не се появила на същинския купон в другото заведение на Димитров, твърди източник, пише hotarena.net.

Злите езици побързаха да коментират, че просто е нямало с кого да отиде, тъй като е отсвирена от мъжа си и по-голямата част от неговите приятели.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари