Неуморната Лили Иванова не издържа на адската жега в Пловдив и събра границите насред репетиция за концерта си.

Изпълнителката беше в Града под тепетата, който е известен с това, че през август е направо непоносим, за да пее на частно баровско парти в един от гръцките ресторанти, пише „Всеки ден".

Наложило се гранд дамата на българската естрада да репетира следобед, точно когато термометърът сочел 40 градуса. Певицата не издържала, прегряла и изгубила свяст. Веднага на помощ се притекли всички сервитьори от гръцкия ресторант, където във вторник певицата се готвела за участието си. Дошъл дори управителят, който сериозно се стреснал, че Лили е припаднала точно в неговия ресторант. За щастие певицата бързо дошла на себе си, след като й повели с любимото й ветрило.

След като пийнала вода, изпълнителката на „Камино" успяла да се изправи и дори да продължи репетицията си. Тя обаче сериозно се стреснала от припадъка, тъй като самата Ванга преди много години й предсказала, че ще умре на сцена. Оттогава певицата гледала да взема всякакви предпазни средства и да си устройва пълен комфорт. Собственикът на ресторанта уредил за вторник вечерта, когато беше частният концерт на певицата, климатици, вентилатори, дори лекар на повикване.

Кой е поканил звезда №1 на баровската сцена, не е ясно. Със сигурност обаче се е бръкнал дълбоко, тъй като хонорарът на примата е наистина звезден. След концерта Лили била отведена в сив джип „Мерцедес" до Новотела, където певицата преспала след уморителния ден.

Снимки: Bulphoto