Лили Иванова се изгаври брутално с музикантите, които работиха с нея на концерта й в Лозенец миналата седмица.

Бабата прибрала над 16 бона за изявата, а на четирите момчета от бенда, които свириха за нея, дала само по 200 лева!

„Как не я е срам? Прибира луди пари, а не иска да плаща за нищо!", бесни са четиримата музиканти от оркестъра, пише ''Всеки ден''. Лили ги влачила цели три дни в жегите, карала ги да свирят от сутрин до вечер на репетициите, защото все била кисела и недоволна от звука. Понеже се притеснявали, че ще им се разкрещи, момчетата дори не посмели да влязат в морето. Вечер се прибирали по хотелските си стаи, съсипани от умора. Надявали се поне на добри хонорари, но така и не се решили да повдигнат въпроса за заплащането, защото Лили била прекалено нервна и нищо добро нямало да последва от въпросите им.

След като концертът вече приключил, тя се изстреляла към стаята си, ядосана, че не е протекъл толкова грандиозно, колкото й се е искало. На следващия ден обаче момчетата все пак си поискали парите за свършената работа. „Какви пари искате от мен? Вие какво свършихте, че да трябва да ви плащам?", побесняла Лили. Накрая им хвърлила по 200 лева, които едва се откъснали от сърцето й.

За концерта си певицата бе ангажирала музикантите Огнян Енев, Ангел Дюлгеров, Орлин Цветанов и Росен Вачев. Те се надявали на добри хонорари, съдейки по раздадените след концерта в столичната зала „Арена Армеец". Парите им обаче сега нямали нищо общо със заплащането за софийското шоу.

„Не е наша вината, че концертът й не се получи! За такова шоу се плащат поне по 800-1000 лева на музикант - всички свирихме на живо и се раздадохме", категорични са в бенда.

Заглавна снимка: Bulphoto