По традиция всеки успешен ментор продължава и в следващия сезон на продукцията. Така както например се случваше с Иван Лечев, който е рекордьор с трима изпълнители победители

След Андреа и Галена се отъркала в Ергенът

Затова пък Дара и Любо Киров отново ще заемат местата си, а Лечев също е сред отпадналите ментори. Така неизвестните за предстоящото издание са две.

Прослушванията на живо за новия сезон на „Гласът на България“ продължават и в момента с пълна сила, а датите, които предстоят са - 16 и 17 април в София, в хотел „Хемус“. Началото на кастингите е в 9:00 ч. и ще продължат докато не бъде чут гласа и на последния кандидат. „Елате на кастинг ако чувствате, че пеенето ви дава криле и ви кара да се чувствате живи. Ако това е вашата мисия, елате и бъдете смели! Няма от какво да се притеснявате!“, са думите на Дара, която е готова да посрещне в отбора си впечатляващите гласове и най-веселите участници.

„Тази година екипът ни е свидетел на една нова вълна в звученето на гласовете - нови, модерно звучащи гласове“, споделя Теодора Орешенска, която е вокален педагог на „Гласът на България“.

„Има много интересни кандидати и вярвам, че ни очаква един наистина вълнуващ сезон през есента!“, добавя още тя.