Никълъс Кейдж няма да участва в "Непобедимите" 3, пише сайтът iamrogue.com.

Американската медия, посветена на киното, се свързала директно с актьора и той обявил, че няма намерение да се снима в новата част от екшъна на Силвестър Сталоун.

Името на Кейдж многократно беше свързвано с първите два филма от поредицата, но той така и не участва в тях. Наскоро един от продуцентите на филма сподели, че се водят активни преговори с Никълъс за "Непобедимите" 3.

"Не, няма да бъда в този проект. Харесвам тези момчета, но няма да участвам", отсякъл Кейдж пред iamrogue.com. Актьорът все пак признал, че иска да работи с продуцента Ави Лернер от "Ню имидж", но все още не са открили подходящ проект.

"Обсъждаме някои идеи, една по-специално, но не ми е позволено да говоря за нея все още", разказал Никълъс. Подобно на "Непобедимите" 3 много от филмите на Ави Лернер се снимат в България, така че е напълно възможно все пак да видим Кейдж у нас в друг проект.

Работата по новия екшън със Силвестър Сталоун започва в "Ню Бояна" в края на месеца и се очаква Слай да пристигне отново у нас заедно с Арнолд Шварценегер, Мел Гибсън и Долф Лундгрен. Говори се и за участие на Мила Йовович, Уесли Снайпс и Мики Рурк.