Темата „Бебе“ отново е на дневен ред в семейството на фолк певицата Мария.

Изпълнителката буквално е притисната до стената от гаджето си Християн Гущеров да го направи баща.

Говори се, че бизнесменът е поставил ултиматум на брюнетката до края на годината да го направи татко. В противен случай ще се раздели с нея и ще й спре кранчето.

След два неуспешни опита ин витро и половин година хормонална терапия, на бизнесмена започнало да му писва от певицата. Говори се, че е похарчил 5-цифрена сума, за да осигури най-доброто лечение за фертилните проблеми на любимата си.

Самата певица е наясно, че едно бебе би й осигурило спокойно бъдеще дори и да се раздели с Християн след време. Изпълнителката от месеци се опитва да забременее, но засега без резултат.

Младата двойка е подложена на натиск и от страна на родителите на милионера. Бившият депутат Добромир Гущеров иска да стане дядо, а майката на Християн е категорична, че самата тя ще се грижи за внучето изцяло, само Мария да им роди дете.

Засега обаче опитите на двойката се провалят, а самият милионер тайно си направил изследвания, за да провери дали всичко при него е наред. След като го уверили, че няма проблем да стане татко той поставил ултиматум на певицата да забременее.

„Казал, че ще й спонсорира само още едно ин витро, защото нямал намерение да изкарва младините си, обикаляйки по клиники за възпроизвеждане, вместо край люлката на детето си", издават запознати. А фолк дивата е сериозно притеснена, дали ще успее отново да стане майка, пише „Уикенд“, цитира hotarena.net.