След като вчера излезе новината, че Николета Лозанова е била любовница на Валери още преди да му се роди син от фолк певицата Алисия, запознат източник разкри и причината НиЛо и фолк певицата Андреа вече да не са първи дружки.

По думите му, още преди Алисия, Валери е преспал с русокосата секс бомба Снежина Вълкова и... бившата най-добра приятелка на Николета - фолк певицата Андреа. Това се случило още в началото на кариерата на Андреа, а свидетлство за близките им отношения е снимка, на която двамата с Валери са заедно, а певицата е видимо пияна. Според източникът вечерта е продължила в леглото на Валери. 

Към днешна дата историята на Валери с Андреа попречила на близките отношения между НиЛо и певицата: ''Николета в момента затова не си говори с Андреа, защото са баджаначки и ще е супер тъпо уж най-добрата ти приятелка (понеже такива се изкарваха преди) да е спала с мъжа ти.'', допълва източникът.

Припомняме, че връзката между двете се прекъсна, когато НиЛо официално бе представена в медиите като новата до Валери.

Според друг източник обаче, самата Алисия не е ''света вода'', като е имала за цел да върже богат любовник с дете. Припомняме, че фолк певицата е излизала и с бизнесмена Християн Гущеров, който в момента гушка колежката й Мария. По времето когато Алисия била с него, Гущеров бил твърде млад и все още не ставал за татко, в последствие Алисия се насочила към Божинов.