Благой Иванов – Багата ще представи за пръв път новото си гадже в амфитеатър ''Арена'' в Свети Влас. До тях точно ще стоят Николета и Валери Божинови, за да се наследят на свирепата гладиаторска битка на 28-я турнир на ММА веригата ''MAXFIGHT''.

Места са си резервирали и Краси Радков, Устата и Орлин Павлов, които ще стоят точно до ринга. За простосмъртните един билет струва 50 лева и всичките са изкупени. Зрелището се очаква да е грандиозно и кърваво, в зависимост от гледната точка. Ще се проведат десет срещи на арената, от които две ще са международни. Точно те предизвикват големия интерес. Все още ВИП-персони се обаждат в последния момент, че ще присъстват и за тях има оставени специални места.

Де кой е на морето смята да посети събитието, превръщайки го от обикновено състезание в светска сбирка. Говори се, че дамите старателно избират тоалети, сякаш ще присъстват на парти. Някак не върви точно Николета да си пада по юмруци и ритници, но тя иска непременно да покаже, че е с Валери и да измие имиджа от зле сложения си грим в Несебър преди седмица.

Близки до двойката твърдят, че тя наела за целта гримьорка и смята да се покаже в целия си блясък, който малко потъмня напоследък. Багата идва от типично личен спортен интерес, а останалите известни имена може пък да си падат по силови спортове или просто да искат да влязат в светлината на прожекторите. Нетипично за състезанията в ММА веригата, след боевете на арената ще има коктейл, на който да се видят тоалетите на дамите и да се произведат още малко клюки за жадните българи, пише skandalno.net.