"Аз съм изневерявала", каза в "Сблъсък" пред ТV7 моделът и жена на 2012 г. Олга Модева.

Направила го напук, след като взаимно се предали с мъжа, с когото живеела. За изневяра призна и певицата Сантра. Въпреки това и двете се обявиха твърдо против изневерите. "Ако съм го обичала, нямаше да го направя", откровена бе Модева, която се съгласи с мнението, че жените са по-прикрити, когато изневеряват.

"Аз съм изневерявала на мое гадже, но ми е било кофти", призна и певицата Сантра. "Това като усещане е гадно", каза тя и обясни, че се е влюбила в друг и тогава го е направила. И двете бяха категорични, че изневярата си е лъжа и предателство.

В другия ъгъл на предаването светският лъв Евгени Минчев и журналистът Георги Неделчев се кефеха на признанията и моралните болки на девойките и хвърляха реплики на 180 градуса от техните.

"Човек може да изневерява и пак да е влюбен", усмихваше се лордът. "Мъжът има нужда от изневяра, жената парадира с нея", влезе в тона му и Неделчев. "Изневярата е като змийска отрова - полезна е", бе мъдрото заключение на Евгени Минчев по въпроса, пише blitz.bg.

*Олга Модева

Олга Модева