Младата изпълнителка и композитор Rachel Row се изправи пред поредното предизвикателство в своята музикална кариера.

На 27 април тя дебютира на театралната сцена в ролята си на Рокси Харт в мюзикъла „Чикаго”.

Режисьорът Бойко Илиев гласува доверие на Rachel за главната роля на наивно момиче, което живее през 30-те години в Чикаго и мечтае да стане кабаретна звезда, като по пътя си дори убива, за да постигне своето желание. Мюзикълът „Чикаго” е преведен на български език и в постановката участва голям екип от певци, танцьори, хористи и музикален бенд под диригентството на Игор Богданов.

Освен като автор на музика и текстове за Мaрия Илиева, Рут Колева, Сантра и други наши изпълнители, Rachel Row прибавя още едно признание към своята музикална кариера. Тя е автор на музиката към нашумялия филм „Шшшт…попей ми“, който с чувство за хумор разказва историята на младо момиче, което мечтае да стане поп фолк звезда. Освен зад камера, Rachel има и роля във филма заедно със Сантра и Поли Генова.

Сингълът на Rachel Row - Follow The Step продължава да жъне успехи на световната електронна сцена. Ремиксът на KiNK и Justin Martin взривиха западните денс класациите и превзеха радиоефира на ВВС, Ibiza Global Radio и накараха Sven Vath и Tiesto да го пускат усилено на партита им. Тази седмица парчето е преиздадено за един от най-големите лейбъли за денс музика в света – Defected.

Може да гледате Rachel заедно с Людмила Козарева (Велма Кели), Атанас Сребрев (Били Флин) и Александър Мутафчийски (Еймъс Харт) на 18 май от 19.00 ч. в Музикален театър „Стефан Македонски“.