Фолк певицата Глория потъна в траур. Изпълнителката, която бе сред приятелите на Чочо Попйорданов е изключително разстроена след смъртта му.

Двамата играха заедно само преди няколко седмици в „Стани богат“. А утре изпълнителката ще го изпрати с още хиляди в последния му път.

На страницата си в социалната мрежа Глория сподели мъката си с феновете си, пише kliuki.net. Певицата изрази съболезнования за смъртта на актьора. „Почивай в мир, Чочо!“, написа изпълнителката по повод кончината му.

Не толкова сдържани в мъката си обаче бяха колегите на актьора. Много от тях още не могат да повярват на случилото се с него. Бившата съпруга на Попйорданов Хилда Казасян изпаднала в шок и се разплакала, след като научила новината. А експоловинката му Йоана Буковска категорично отказва да коментира случилото се, мотивирайки се, че това е много тъжен момент за нея.

Колегите на актьора от арт гилдита също посрещнаха с огромна тъга новината за смъртта му. Деян Донков е категоричен, че загубата на големия актьор е непрежалима. Деян и Дарин Ангелови разказват, че той е оставил изключително сериозен отпечатък в живота им. „Като студенти се грижеше за нас.“, споделят те.

Близкият му приятел и колега Христо Мутафчиев също не можа да скрие сълзите си. А актьорът Валентин Танев едва успя да каже „Беше едно голямо дете, дано намери покой и любов”, преди да се просълзи. Поклонението в памет на големия актьор ще бъде в сряда в 11 часа в Народния театър „Иван Вазов“.