Актрисата Милица Гладнишка разкри, че нейно бивше гадже й е задигнало пари.

Именно заради експоловинката си звездата в "Като две капки вода" се озовала в Лондон, където станала сервитьорка в гей бар, пише сп. Story. На рождения ден на клуба изпяла пред колегите си едно джаз парче и те толкова я харесали, че я включили в програмата.

Там я забелязал професор по оперно пеене в Кралската музикална академия, който започнал да й дава безплатни уроци. Уверил я, че ще я подготви толкова добре, че да може да влезе със стипендия и да не дава 13 хиляди паунда годишно.

Тогава обаче настъпил визовия режим и Милица се върнала в България, за да поднови своята виза. За да я получи обаче властите искали уверение, че е заплатила допълнителен брой часове в Академията. Тогава тя изпратила не малка сума пари на гаджето си, което било в Лондон, за да внесе сумата. Два месеца по-късно разбрала, че парите изобщо не са дадени и получила единствено обяснение от приятеля си, че му трябвали за друго.

„Тогава си казах – загърбваш тази случка и продължаваш напред. Няма смисъл да се хаби енергия, емоции“, казва Милицa, пише bliasak.bg.

Снимки: Bulphoto