Звездата от „Етажна собственост“ Милица Гладнишка пази доста забавни истории в биографията си.

Актрисата, която напоследък се изявява в риалити шоуто "Като две капки вода", дори се озовала гола пред цяла рота войници.

„Да разказвам ли? Няма да ми стигне цяла седмица. Само ще спомена, че по време на представление раздрах ризата си отгоре до долу и то в предната й част, а в залата беше пълно с войници. Всички останаха много доволни", смее се актрисата.

Днес актрисата приема случката откъм забавната й страна, но по време на злополучното представление й идва да потъне в земята от срам. На всичкото отгоре това е първата й поява пред публика, а и за да е сензацията пълна, Гладнишка трябва да влезе в ролята на мъж.

Заради препъването на сцената под скъсаната риза се показва гледка, която ясно подсказва на публиката, че Милица няма нищо общо с мъжката част от човечеството.

„Сигурно съм стоплила самотните войнишки сърца, а и след този случай никой в залата вече не скучаеше. Чакали са ме да направя следващия сакатлък, но за моя радост нямаше по-страшни изцепки", разказва звездата от „Като две капки вода".

Актрисата става популярна на широката аудитория именно с участието си в сериала „Етажна собственост“. След първия сезон обаче напуска, тъй като припада по време на снимки.

„През нощта ходех да дублирам филми, а през деня бях на снимки. Мислех си, че няма проблем да се справям, ако спя само по четири часа на ден. Организмът ясно ми показа червен картон", заявява в характерния си стил актрисата.

Тя доста ревниво пази личния си живот далеч от хорските очи. Пред най-близките си признава, че лесно се влюбва и е готова да последва любимия и накрай света. По същата логика Милица тръгва със сериозния си приятел за Лондон, където него са го наели на работа.

Записва да учи джаз пеене в английската столица и започва работа като барманка в гей клуб. Сервира на обратни и се сприятелява с доста от тях. Именно те й предават първите уроци по стил.

„Беше си лудо преживяване. Мислех си, че живея в някакъв красив романтичен роман. После се изпокарахме с бившия ми и трябваше да сляза на земята. Въпреки това имам доста добри спомени. В бара се чувствах чудесно, а посетителите му бяха изключително възпитани", разказва Милица и бърза да разкрие, че на първата си любов е написала истинско кърваво писмо. Няколко пъти си пробожда пръста, за да има достатъчно материал за любовното обяснение.

„Била съм млада и доста глупава. Сега не бих направила подобно нещо за мъж. Много внимавам с кого започвам връзка, защото май лесно могат да ме изпопрелъжат", твърди актрисата, нашумяла доста напоследък покрай живите си джаз концерти, които привличат внушителна бройка фенове, пише „Всеки ден", цитира hotarena.net.