Андреа не може да преживее провала си в танцувалното риалити Dancing strars и затова побърза да се покаже в ново амплоа като водеща на предаването "Жените говорят" по TV7.

В същата телевизия се изявява и бившата й най-добра приятелка Николета Лозанова. Освен ефирното време силиконките явно не могат да си поделят и парцалките и Андреа лъсна на екран с дрешки, които доста напомнят на стила на Лозанова.

"Как не й писна на Андреа да краде дрехите на Николета, излага се вече, толкова ли не може сама да измисли някакъв оригинален тоалет", коментират фенове на предаването във Фейсбук, пише ''България Днес''.

Любимата на Кубрат подразни зрителите не толкова с цветната си рокличка, колкото с големите обици, подобни на тези, с които Николета се появява навсякъде.

Плеймейтката стана жертва на подигравки именно защото не сваля бижутата от себе си независимо от повода.

С прословутите дрънкулки Ни Ло има десетки снимки в Интернет, окичена е с тях на сватбата на Емануела в "Къртицата", както и на откриването преди броени дни на обновения нощен клуб на приятеля й Петко Димитров.

"Валери, моля те, купи на Николета нови обици", е един от призивите, с които приканват футболиста да се погрижи за стайлинга на жена си.

*Ни Ло не се разделя с любимите си обици

Андреа и Николета не за първи път се появяват с подобни визии. Двете са се конфронтирали и преди на тема ''кой кого копира''. Повече вижте , , и