Актрисата Радина Кърджилова мисли за бебе с гаджето си Деян Донков. Пред роднините 27-годишната красавица споделя, че иска щастливото събитие да й се случи, преди да навърши 30 години.

"Готова съм за дете, чакам само Деян да се реши на тази стъпка", споделя очарователната актриса, съобщава "България Днес".

Любовта си към малчуганите Кърджилова доказва, като всяка свободна минута чете приказки на деца в детския отдел на Столичната библиотека, където работи майка й. Освен че е привързана към годеника си Деян, тези дни Радина се похвали и с първата си татуировка. "Направих си "Деян" на безименния пръст на лявата ръка. Смятам това да е първата и последната ми татуировка. Преди време с Ди си говорихме за любовта и аз споделих, че ще му докажа моята по изненадващ начин. Е, дойде и това време - името му вече краси ръката ми", вдъхновява се актрисата.

Екранната героиня Ива от сериала "Фамилията" се решила на тази стъпка седмица преди да влезе в риалити шоуто "Къртицата" по ТВ7, където в момента се подвизава гаджето й.

От своя страна Донков също е подготвил сюрприз на възлюбената си, когато напусне предаването.

Носителят на "Аскеер" за изгряваща звезда смята да заведе половинката си на лятна отпуска за цял месец в Гърция с парите, които ще изкара в шоуто.

"Няма да се отърве само с екскурзия. Мечтая за куче, колело и мъж, с когото да остана до края на живота си. Имам вече кучето, мъжът също е налице, така че чакам си колелото. Ако Деян не ми го купи за рождения ден на 17 юни, ще взема неговото", шегува се Радина с възлюбения си.