Носителката на „Аскеер” Теодора Духовникова планира да замрази временно участията си в сериали и да се посвети изцяло на голямата си страст ­ театъра.

През последните месеци тя нанесе два фатални удара в праймтайм – като настървената за вендета журналистка Елица саботира политическата кариера на Джаро в „Под прикритие” с разследванията си, а като Божура в „Дървото на живота” заби ток в мокрите сънища на вече женения Панто.

„Поувлякох се с тия сериали, крайно време ми е да обърна повече внимание на постановките. Да усетя как скърца подът на сцената под краката ми, да вдишам аромата зад кулисите… Театърът си остава голямата ми любов, там актьорът показва истинския си потенциал без опция за монтаж и излишен грим”, споделя любителката на сърфа.

В края на миналата седмица приключиха снимките на първи сезон на „Дървото на живота”. В историческата сага на TV7 задочният флирт между Божура и героя на Владо Карамазов прераства в страстна, но не и еднократна авантюра.

В оставащите епизоди до края на май красавицата няма да склони да пристане на недъгавия кръчмар Илия, научи „Монитор”. Между Вълчеви и Хаджиконстантинови ще има нов договор, но не и втора сватба.