search icon
search icon

Ива е новата любовна тръпка на Слави! (снимки)

Никак не й е лесно на танцьорката Мартина Огнянова! Освен че трябва да търпи буйния нрав на гаджето си Слави Трифонов, се налага да преглъща и изневерите му

Никак не й е лесно на танцьорката Мартина Огнянова! Освен че трябва да търпи буйния нрав на гаджето си Слави Трифонов, се налага да преглъща и изневерите му.

Последната му забежка била с асистентката Ива, която Слави котира от доста време насам. Двамата дори не крият тръпката помежду си. Според източници от екипа Трифонов толкова е хлътнал по бившата манекенка, че й угаждал за всяка прищявка. Гологлавият водещ я нае покрай риалити формата „Претендентът“ и макар Ива да не спечели първото място, очевидно е спечелила сърцето на Дългия.

Слави решава да я вземе на работа за постоянно, в длъжност ководеща – нещо, което не е правил с никой друг от екипа си. А ако се вярва на клюките в шоуто, Ива още преди два месеца се е настанила в леглото на Слави, а в последствие пък завладя и диванчето в студиото му, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

Слуховете сред екипа гласят, че тя е изкарала кратка афера с Трифонов и после го е отбила. Точно това обаче явно е амбицирало Дългия и сега той всячески се стреми да я впечатли и завладее.

Пленен от дългите крака на Ива, Слави бил готов да изпълни всичките й прищявки. Именно по нейна идея наскоро Дългия бе облечен в костюм от 19 век и с мустаци. Освен че диктувала стайлинга за „Магаданс Предизвикателството”, което двамата водят заедно, гушнати интимно на диванчето, варненката направила и друго чудо – накарала Слави да танцува на репетициите.

Всичко това вади душата на приятелката му Мартина, която неслучайно отдавна не се е вясвала на екран.

Колеги на Слави се опитват да го вразумят и да му махнат розовите очила, показвайки му, че Ива не е подходяща за водеща.

„Това момиче само срича пред екрана, не само че не може да следи ауто кюто, ами и се държи неестествено“, възмущават се фенове на „Шоуто на Слави“.

Но любовта е сляпа, а при Дългия явно няма и слух…

*Мартина

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари