Певицата споделя, че е в много добро настроение, защото след студената зима вече усеща първия полъх на пролетта и се радва, че нейната майка й е дала живот точно през този красив сезон. Преди няколко години майката на певицата й разкрива, че всъщност нейната рождена дата е 22 март.

Но тъй като се е появила на бял свят в 01.30 ч сутринта, а тогава смяната на акушерките и целия лекарски екип е била до 24 ч, са записали бебето Емилия на 21 март. Дали това е объркало съдбата на Емилия или пък е спомогнало тя да бъде благосклонна към нея, споделя певицата в новия брой на "Автограф".

Едно е сигурно, от както е запозната с този факт, изпълнителката празнува и на 21-ви, и на 22-ри март. Тази година Емилия не е планирала шумно парти с приятели и колеги, а ще отбележи празника в компанията на нейното семейство - любимия й мъж Коко и сина й Иван.

Певицата разкрива, че много скоро тримата ще заминат за кратка почивка в чужбина, където ще заведат малкия Иван в увеселителен парк с безброй атракции. "Това ще бъде най-незабравимото нещо, което аз мога да видя в неговите очи. Това ще ми бъде и най-големият подарък - да усетя радостта му. Няма нищо по-хубаво", цитира lifestyle.bg.