Евтини номерца е завъртяла певицата Елица, за да бъде с рапъра Криско, в когото още е влюбена, твърдят столични клюкари.

Оказва се, че скандалът с неуредените авторски права на парчето „Кисмет“ е бил постановка, за да може Елица и Стунджи да влязат в Евровизия със „Само шампиони“, класирана втора. Именно рапърът Криско е автор на песента, което му урежда пътуване до Мелмьо заедно с бившата си любовница.

Припомняме, че Елица и Стунджи трябваше да се явят на Евровизия с парчето „Кисмет“. Оказа се обаче, че певицата не е уредила правата с единия от авторите на песента – Джонатан Тисей. Така се наложи ''Кисмет'' да отпадне и дуетът да участва с втората класирана песен, чиито аранжимент, музика и текст са на Кристиян Талев – Криско.

*Елица и Криско

Според „Всеки ден“ Елица умишлено не уредила правата на „Кисмет“, за да може да се яви с песента на Криско и да бъде с него на Евровизия, пише hotarena.net.

„Всичко това, което се случва между Елица и Криско е страшно унижение за Стунджи, не стига че го разкара заради тоя рапър, ами сега и му го навира в очите. И върти просташки интриги. Стунджи е добряк и се съгласява на всичко, но това не означава, че му е приятно”, коментират познати на бившата двойка.

Елица и рапърът са имали вземане-даване преди известно време и именно заради него певицата зарязва Стунджи. После обаче Криско я отсвирва, но Елица все още тръпне по него.

*Стунджи и Елица