Гордостта на България от „Евровизия” Елица Тодорова е била засечена под ръчичка на светско парти в Атина с легендарния гръцки барабанист Никос Толиатос.

Така, без ни най-малко да се притеснява, тя даде да се разбере коя е новата тръпка в живота й, след като наскоро възвести раздялата си с дългогодишното си гадже и дуетен партньор Стунджи.

Въпреки промените в личния им статут Елица и Стунджи ще продължават да концертират заедно.

Те се сгодиха през 2008 година, но така и не вдигнаха сватба.

Дежурното им оправдание по този повод бе, че имат страшно много участия и нямат време да нанижат брачните хомоти на пищно роднинско тържество.

Междувременно Елица реши да изневери на Стунджи с младия рапър Криско, като с този съвместен проект обяви желанието си да направи солова кариера и да кривне от перкусионния проект със Стунджи.

*Елица и Стунджи

В Атина, където участва в най-голямото надсвирване за професионалисти - над 200 майстори на ударните инструменти от цял свят, Елица свири с Никос Толиатос.

Стоян не беше с нея, тъй като по същото време имаше концерт във Виена с басиста на Шакира Хуан Гарсия.

Гърция е една от държавите, където са големи фенове на Елица.

След финала на „Евровизия 2007” местните дадоха на дуета ни максималния брой точки и обявиха красивата българка за богиня.

Елица и Никос са приятели от години и тя е обиколила с него почти цяла Гърция.

На олимпиадата през 2004 г. Елица и Стоян бяха единствените българи, които имаха възможност да концертират с Никос на сцената на самия Акропол.