След като се раздели с приятелката си Ели Гигова столичният плейбой Петко Димитров не спира да оглежда красивите жени.

Негова партньорка в "Dancing Stars" е приятелката на Орлин Павлов - секапилната Яна Акимова. Въпреки че се появи слух, че певецът и танцьорката са разделени, то двамата официално все още не са потвърдили това.

Изглежда обаче, че Яна скоро ще бъде в плен на новия си партньор от танцувалното шоу - Петко.

Снощи, по време на втората вечер от шоуто, последната двойка, която се представи на дансинга бяха именно те. На предварително заснето видео, по време на тренировки, се видя, как бившият на Преслава на няколко пъти настъпи партньорката си, тъй като бе доста схванат в краката. Водещата Алекс Сърчаджиева се пошегува, като попита Петко дали вече е успял да заведе Яна на вечеря, за да й се извини, че я е настъпил по време на репетиции, пише lifetsyle.bg.

"На вечеря не съм я водил още, но ние двамата закусваме заедно", изцепи се Петко, при което остави Сърчаджиева без думи.

"Ама вие щом закусвате заедно, значи си лягате и заедно. Аз, например, всяка сутрин закусвам с мъжа ми Иван". Яна и Петко обаче решиха да не навлизат в подробности и не задоволиха любопитството на Алекс дали двамата вече делят едно легло.