Преди броени дни Ерик отиде на посещение в Цюрих заедно със своята приятелка и колежка – Саша от оркестър К2. Изпълнителите на Diapason гостуват на свои приятели, които ги отвели до най-високата точка в града.

Певецът е бил и преди в най-големия швейцарски град, но досега не е имал възможност да се разходи из него и да го разгледа. При тази си визита изпълнителят на „Бизнесмените” в компанията на Саша се качил до най-високата точка в Цюрих, откъдето се открива невероятна панорама към езерото. „Дотам се стига с кола, а после с влак и пеша по доста стълби.”, сподели Ерик.

„Наистина гледката отгоре е вдъхновяваща и направо спира дъха.”, не крие възхищението си от видяното той. На върха на възвишението има и невероятен ресторант, в който певците се насладили на вкусен обяд.

Изпълнителят признава, че Цюрих му допаднал изключително много. „Невероятно красив град, който доколкото ми е известно, е на трето място в света по най-високо средно заплащане. Естествено, хората в него изглеждат много спокойни и щастливи.”, сподели впечатленията си Ерик.

Певецът дотолкова се впечатлил  от града, че макар първоначално да планирал да остане само няколко  дни, сега решил да удължи посещението си, за да може да разгледа другите красиви места, които предлага Цюрих и да се потопи в атмосферата му.

Всички снимки вижте тук:

Ерик се качи на най-високата точка в Цюрих