''Не коментирам дали тарифата ми е била 40 бона на нощ''. Това заяви фолк дивата Камелия по повод слуховете, че богат арабин е платил крупна сума за една нощ с нея.

„Не обичам да коментирам книги, в които дори не е цитирано името ми, а за да бъде рекламирана книгата, ми измислиха тарифа 40 000 лева“, отсече в интервю за „ШОУ“ изпълнителката на „Яхабиби“ относно книгата на покойния Георги Стоев, пише hotarena.net. „Ако говорим за чиста проституция, това е Камелия. Няма закована тарифа, но се знае, че срещу определени пари можеш да я имаш. Тя взе 40 000 за един следобед”, твърдеше приживе писателят.

Камелия отрече и слуховете, че Цветин й е бил сутеньор и я предлагал срещу крупната сума. Tя не скри, че подобни клюки отдавна не я трогват. Двамата с Цветин са заедно от 15 години и никакви перипетии досега не са успели да застанат на пътя им.

„Цветин ме научи на много неща. Да харесвам себе си, да се възприемам такава, каквато съм. Той винаги е защитавал моя интерес и се е грижил затова страната „Камелия“ да е доволна“, обяснява певицата за силната си връзка с мъжа до нея.

По този повод, тя няма да забрави как от известно мъжко списание са я прецакали с хонорара. Тогава Цветин се е застъпил за нея и е настоявал да й платят според уговореното. Това така и не се случило и неслучайно Камелия се зарича повече никога да не се снима за въпросното списание, макар да е била най-продаваната корица.