Сантра издава първия си солов сингъл от 10 години насам. Парчето „Нещо по-добро” е е с изненадващата концепция за звук, микс от R’N’B, фънк и дори електро-пънк.

Това е и  първата самостоятелна песен на Сантра от 10 години насам след излизането на хита й „Без теб” през 2002 г. 

"Всеки мой проект е стремеж към нещо по-добро. Подхождам към следващата песен с идеята, че трябва заедно с нея да се качим на друго ниво. Хората не бива да се страхуват да искат от себе си и от живота си винаги нещо по-добро,” обяснява певицата.

След повече от 10 години работа в екипи с различни изпълнители и предимно в колаборации, Сантра реши да предизвика сама себе си и да направи песен, изцяло създадена за нея.

Тя признава, че има много плюсове в общите песни, които съчетават различните гласове и характери на артистите, но няма нищо по-добро от това да намериш за себе си точната песен, която те представя най-добре - като перфектно създадената за теб дреха. Композицията е резултат от съвместната работа на Сантра, Светлин Къслев и Бобо. Текстът е написан от Бобо, по идея на Сантра.

Новата песен е и с интересна визия, режисьорът Павлин Иванов – Bash Motion е заснел видео, повлияна от популярния Instagram, решено в меки, пастелни тонове и в същото време много динамично като монтаж.

„Много отдавна исках да снимам клип в стил Instagram” - поделя Сантра – „Поначало харесвам пастелни цветове и се радвам много, че Баш усети съвсем точно и реализира това, което си представях. Най-ценното при работата с него бе, че неговите собствени идеи бяха брилянтно допълнение към визията, която търсех. Например идеята му за златната ябълка. Визуализира изкушението по най-красивия възможен начин.”

Песента на Сантра е подкрепена от компанията Coca-Cola, която традиционно се свързва с кариерите на изгряващи и утвърдени таланти в областта на музиката.

Сантра бе един от тримата български изпълнители, направили колаборация с Тайо Круз към песента „Нigher” като част от промо кампанията на Coca-Cola Happy Energy Tour 2010г.  Парчето издава Вирджиния Рекърдс.