Наскоро Сантра пусна новия си клип към песента "Play on repeat", с който си партнира с литовската моделка и певица Вайда.

Видеото към парчето разказва една много интересна и забавна история. Освен обаче музикалните си проекти, Сантра подготвя и бъдещ моден, пише Blife.bg

За песента си с Вайда, Сантра разказа пред Жана в в студиото на "Сладки приказки" : "Песента е малко по-неангажираща. Повечето ми проекти са били с по-дълбок засмисъл, който обикновено остава неразбран. Става въпрос за забавление, за това как се забавляват младите хора, това е песента"

Сантра потвърди, че ще открива своя модна линия, но с помощта на своя близка приятелка, която е завършила модно училище в Лондон:

"С мойта приятелка направихме проекта "Нагласи се. Името е интересено и означава много неща - не само в буквалния смисъл за дрехи, може да се каже по много начини"

"Стилът ни ще е различен, от това което често може да се срещне по улиците на България. Моята роля ще е по-креативна, защото професионалистът е моята приятелка. Аз ще давам по-скоро идеите. Дори и мога да бъде рекламно лице, защо не" обясни Сантра.

"Нагласи се" трябва да е факт съвсем скоро по думите на изпълнителката.

"Следващата година проектът ще е реалност. Засега движим интернет проекта със същото име. Малко по-малко ще стане, защото това е доста трудна ниша"