Синът на Валери Божинов казва "татко" на Ники Михайлов.

След повече от две години усилия Николета Лозанова успя да отдалечи напълно детето от биологичния му баща. Синът на Алисия вече приема вратаря на националите като родител, пише "Всеки ден".

Валери Божинов вече няма син, момчето почти го е забравило, твърдят близки до семейството. То расте изцяло под грижите на майка си и Ники Михайлов. Затова напълно естествено е свикнало да нарича вратаря "татко", макар че никога не са го карали насила.

Долни интриги и спекулации се оказаха твърденията, че Алисия и Ники са изоставили момчето само за празниците, за да посрещнат на спокойствие Нова година на Карибите. Малкият Валерко е заедно с майка си и втория си баща. Певицата публикува снимка, на която се вижда, че учат момчето да лети със самолет. „Моят малък пилот", написа Алисия под фотоса.

Валерко в момента е на 5 години, но с Божинов е прекарал около две. Влиянието на Ники върху него е огромно. Познати на двойката забелязват, че дори жестовете му са същите като на Михайлов. Според повечето хора Валери-младши е одрал кожата на баща си, но се надяват, че няма нищо от характера му.

Междувременно Николета взе отношение по въпроса с ужасяващо циничното ново парче на Азис, което бе разчетено като нападка срещу Алисия. Тя призна, че текстът отразява собствените й мисли. „Има една народна поговорка - „Който пее, зло не мисли". Щастлива съм, че имам приятелка, която да изпее неизказаните от мен неща", коментира тя. Самата Алисия запазва мълчание.