Тази съботапециален гост в студиото на т селевизионния таблоид “Горещо” беше “лошият герой” на Биг Брадър и човекът, който се размина на косъм от победата – Найден.

“Мисля, че не спечелих, защото смятам, че все още ме преследва лошата слава от изминалите години. Нека не омаловажаваме победата на Лестер – той е добро момче, свестен тип е. За мен това бе мечтаният финал!” – коментира Нед причините за второто си място.

Той разказва подробно как е получил покана за участие, как и защо се е пазарил с Биг Брадър, поради какви причини е решил да влезе и какво е очаквал:

“Първият ден като влязох вътре, си казах: “Добре, че не се съгласих за по-малко пари.” На втория ден вече си мислех… Ще сложите пегел, нали?… “Да ** *** *******! Трябваше да искам повече пари!” На третия ден си мислех: “Да ** *** *******! Не трябваше изобщо да влизам!” Не съм си мислел, че ще ми е толкова трудно.”

Найден признава, че през цялото време вътре в къщата е смятал, че  Стойка и Боби са спрягани за фаворити.

“Според мен Стойка я подбутваха през цялото време. На мен така ми се струваше. Самият факт, че никой друг освен нея не бе викан на няколко пъти в изповедалнята. Аз не съм викан цял сезон в изповедалнята да си говоря с Биг Брадър.”

“Нямаше да ти призная или да ти издам нещо, ако Стойка не се държеше така с мене и не ме изнерви по такъв начин през последните дни и седмици в къщата, затова се чувствам страхотно, че го правя в момента и ще ти разкажа всичко с огромно удоволствие!”  – казва Нед и разкрива как е бил поканен в коалицията и какви конспирации е замисляла Стойка.