Поредно унижение ще трябва да изживее гаджето на плейбоя Николай Михайлов, Алисия. Докато се опитва да преглътне слуховете, че вратарят не се спира да ѝ кръшка с колежки и манекенки, звездата получила пореден сигнал, че дните ѝ като футболна съпруга изтичат.

Тези дни напористата певица имала нещастието да узнае, че не фигурира след сред поканените за празничната вечеря, която Боби Михайлов ще даде за семейството си навръх Бъдни вечер.

Бившият рекордьор по мачове за националния отбор обаче уведомил сина си, че тържеството е изцяло в семеен тон и всякакви кръжащи около него електрони не са желани на трапезата му.

Тази "блага" вест дошла като гръм от ясно небе за Алисия , която се гласяла да посрещне светлия християнски празник в компанията и обятията на Ники Михайлов. Даже по-отрано била подсигурила подаръци за любимия си и семейството му с презумпцията, че като част от него трябва да уважи роднините на вратаря.

Сега обаче не може да си намери място от яд и ще трябва да сподели вечерта с родителите си и братята си.

Решението на Боби Михайлов да не причисли Алисия към своето семейство още веднъж затвърждава слуховете, че не я одобрява като кандидат-снаха, пише slava.bg.

Не от вчера се говори, че футболният бос подозира фолк певицата в меркантилност и освен че иска да се докопа до парите на бившия си Валери Божинов, цели да сложи ръка и върху тези на сина му, като се омъжи за него.