След като разбрала, че няма да докопа лъвския пай от заплатата на Валери Божинов, тези дни фолк певицата Алисия изпаднала в друга крайност и обърнала плочата.

Чалгаджийката започнала да се прави на жертва и обвинила Николета Лозанова, която живее с бившия й съпруг, че обижда детето й, пише в. “Всеки ден”, цитира .

"Тази жена не обича малкия Валери. Обиждала го е, говорила му е срещу мен, което е абсурдно – няма как повече да позволя това", гневяла се Алисия.

Тя не уточнява с какви думи Николета се е обръщала към хлапето, но според запознати то постоянно било наричано циганче от моделката.

Това карало Алисия да се страхува плеймейтката да припарва до малкия Валери, когато хлапето трябва да се вижда с баща си.



Допълнително масло в огъня налели общи приятели на двете съперници, които разказали на фолк певицата какво е говорила за сина й Николета.

"Тя е обиждала детето ми и аз като майка няма да се чувствам спокойна, ако то е при нея. Общи познати са ми казвали, че тя вижда в мен най-големия си враг, така че няма да допусна да доближи детето ми", пали се Алисия.

Слуховете, че плеймейтката е коментирала вакарелския произход на певицата, наричайки я "алчна циганка", отприщил бесовете й.

Алисия се жалва, че Лозанова и компания се опитвали да я изкарат "каква ли не", жестоко я обиждали, разочаровали и наранявали.