В социалната мрежа Фейсбук се разрази истинска война. Плеймейтката Николета Лозанова хапливо обвини фолк изпълнителката Алисия, че си прави реклама на неин гръб, пускайки най-новото си парче ''На кръгъл час'' именно на рождения ден на НиЛо, който тя празнува на 30 ноември.

Според настоящата съпруга на Валери Божинов бившата му половинка е посветила парчето именно на нея.

"Не падам ниско като вас", пее Алисия в новата си песен посветена на мен :) Да, права е, защото пада още по-ниско и от нас, правейки си реклама на парчето, пускайки го именно на рождения ми ден.

Нали уж нямала нужда от пиар, за да обърне внимание някой на творчеството й, и кариерата й не била треторазрядна, а пък отново аз съм нейната муза.

Явно продължава всяка нощ да ме сънува, както тя лично ми сподели на въпросната ни среща в Бургас, за която дълго мълчах, но явно тя не заслужава моята дискретност.

Доста са нещата, но предпочитам скоро да ги кажа официално там, където трябва'', пише Николета в профила си във Фейсбук.

''И не аз съм тази, която ходя из медиите да я коментирам, а тя в някои списания "продължава да се изказва пак за мен. Благодаря Ви, че отново сте ми посветили корица, нямаше нужда. Да си бяхте проверили информацията поне - на меден месец бяхме в Бора Бора, а не в Бали, но за вас може и да е едно и също", изригва горещата пловдивчанка.

Заядливият пост на плеймейтката завършва със скандална новина, че мандатът на Алисия като футболна половинка вече изтича. По думите й Ники Михайлов има нова изгора. Според последната клюка в светските среди, ''Малката перука'' е забърсал бившата на Динко Динев, Мария Цветкова.

Плеймейтката се облизвала по националния вратар и си поставила за цел да го свали. Въпреки че тя изживя авантюра с бившия на Русата Златка, Марийчето не се отказвала от по-добри предложения. Тя засякла Ники в столична дискотека, където побързала да му се представи. Между двамата веднага прехвръкнали искри. След като брат Динев я заряза, плеймейтката усилено си търси нов доброжелател, за да се върне в играта.

Алисия трябва да се пази от колежките си, които до една са хвърлили мерника на Ники Михайлов , върви мълвата във фолк средите. Припомняме ви, че още миналата година Мара Отварачката бе спрягана за любовница на вратаря, след като двамата бяха засечени заедно в Сен Тропе. Близки до Мария бяха категорични, че двамата имат връзка.

Неотдавна пък вратарят на Твенте участва в мистериозна катастрофа, която дори висши ченгета се опитаха да прикрият само и само заради името на Ники Михайлов . Според запознати обаче работата е много по-дебела. Малко преди верижната катастрофа вратарят и Преслава били забелязани в чалга клуб, откъдето си тръгнали заедно.

Именно по тази причина участието на Михайлов в ПТП-то било прикрито – защото в джипа била и колежката на Алисия. Националният ни вратар имал любовна афера с приятелката на втория капитан на Твенте Вут Брама, твърдят пък холандските таблоиди.

Според форумци войната между Алисия и Николета се завръща с пълна сила. В интригата няма как да не бъдат замесени и двамата футболни национали, които си размениха две от най-горещите жени в България, пише slava.bg.