Актрисата Ирена Милянкова се разрида неутешимо, след като вчера Апелативният специализиран наказателен съд остави в ареста съпругa й Росен Чолов-Чолата, защото имало железни доказателства, че е склонявал млади миски да проституират.

Съпругата на Чолата - актрисата Ирена Милянкова, дойде в съда още в 9:30 ч. сутринта заедно с брата на съпруга си.

"Това, което се случва със семейството ми, е абсурд", проплака тя пред журналисти.

Нови доказателства и допълнителни разкази на момичетата от агенция FH1 натежаха върху решението на Апелативният специализиран наказателен съд да остави в ареста и тримата обвинени за склоняване към проституция и трафик на жени Росен Чолов-Чолата, Ралица Любенова и Пламен Кирилов.

Спроед апелативните спецсъдии и тримата могат да се укрият, да извърщат друго престъпление или пък да притискат свидетели, затова не им се полага излизане на свобода.

Съпругата на Чолата - актрисата Ирена Милянкова, плака пред залата и обяви, че това, което се случва със семейството й е пълен абсурд.

На 27 ноември на тримата бяха повдигнати обвинения за търговия с женска плът, под прикритието на модна агенция.

Според разследващите престъпниците са набирали момичета за манекенки и фотомодели чрез модната агенция FH1, а след това са ги уговаряли да извършват и секс услуги срещу високо заплащане – между 800 и 1000 лева на вечер.

Половината пари са били за сводниците, а другата половина – за компаньонката.