Багата се извини на Съквартирантите за сериозното си напиване отпреди няколко дни в Къщата на VIP Brother.

Състоянието му стресна всички Съквартиранти, а последиците за ММА боеца бяха обичайните – липса на спомени и сериозен махмурлук.

„Извиних се на Орлин и на останалите, съжалявам, че така се получи”, заяви в Изповедалнята Багата. „Съжалявам за това.” На въпроса на Big Brother защо Благой, който е един от фаворитите за първото място, се е разклатил буквално дни преди финала, ММА боецът отговори: „Не съм бил разклатен."

"Стана ми хубаво след като изгледахме сериала, реших да се почерпя и така стана.”, обясни още Багата и обеща това му поведение да не се повтаря, пише bliasak.bg.

Малко преди разговора си с Big Brother, Благой получи кратко, но точно описание на развоя на събитията от пиянската вечер. Той научи, че е гонил Никол и Орлин из Къщата, и че заради него Къци, синоптичката и Камелия се изнесоха да спят извън спалнята.

„Никога не съм го виждала в такова състояние”, заяви Любов, а Златка допълни: „Не е лошо човек да си пийне, да се позабавлява.”

Междувременно VIP-овете си навлякоха гнева на Big Brother, след като Големия брат отбеляза, че те изобщо не се грижат за Къщата. Звездите бяха наказани да изчистят всичко в рамките на 3 часа, след като Къци реши да нарисува табла с черен маркер на кухненската маса.