Певицата Мариана Попова се оказа най-добрият детектив в Къщата на VIP Brother и заподозря, че Софи всъщност не е бивше гадже на германски принц, а половинката на Люси Дяковска.

Тя сподели съмненията си с повечето Съквартиранти, които също започнаха да навързват нещата, показа VIP Brother в епизода тази вечер. Най-явно доказателство им се стори фактът, че двете мадами имат еднакви татуировки. Мариана дори си спомни, че докато е водила преговорите си за участие, е чула, че Люси ще влезе в шоуто с гаджето си, пише bliasak.bg.

Попова, Никол, Орлин и Багата решиха единодушно да привикат Люси в спалнята и да я подложат на кръстосан разпит. „Моето гадже е в Берлин”, оправда се набързо Люси, макар преди това нервно да се чудеше как да се измъкне от ситуацията. Тя обясни, че в Германия наистина има принцове, но не е запозната с конкретната връзка на Софи. В крайна сметка Люси успя да убеди Съквартирантите, че няма мисия, подкрепена от врага на Попова Иван Ласкин. 

Въпреки опитите да отрекат, че имат каквито и да е отношения с Камелия, двете с Люси не могат да прикрият добре чувствата си една към друга. Докато Ками правеше маникюра на половинката си в двора на Къщата, Люси й сподели с леки недомлъвки, че любимата й й липсва. Това видимо разчуства гаджето й и тя побърза да й сподели същото.