Риалити форматът ВИП Брадър става все по-интересен и интригуващ.

След като снощи, Соня напусна предаването, в къщата на ВИП персоните влязоха други две звезди. Това са певицата от група No Angels- Люси Дяковска и актьорът Иван Ласкин.

Докато съквартирантите се радваха при появата на червенокосата красавица - Люси, ВИП Брадър реши да им спретне най-голямата изненада. Екипът на шоуто пусна като втора знаменитост актьорът Иван Ласкин, пише kliuki.bg.

Появата му не само шокира гостите на лайф предаването, но и ВИП съквартирантите в къщата.
Според запознати с тайните на риалитито, ВИП Брадър е избрал Иван Ласкин, за да бъде дразнител на най-тихата от звездите - синоптичката Никол Станкулова.

Големият брат иска да размърда Никол, защото тя е най-мълчалива от всички. По цял ден гледа в една точка и не е интересна на никого. Тъй като Иван Ласкин и Никол имат стара вражда от предаването „Черешката на тортата”, ВИП Брадър се досети, че само актьорът е в състояние да провокира Станкулова.

Когато се появи на прага на къщата, пълна с ВИП звезди, Иван Ласкин беше приветстван добре от Бони, която го прегърна още от вратата.

Физиономията на Никол Станкулова се измени напълно, след като видя кой е дошъл да дели къщата с другите. Никол направо се изуми и едва подаде ръка на врага си Иван.

Хапливият характер на актьора ще накара много от ВИП звездите да се ядосват - това е сигурно. Въпросът е как ще продължи риалити формата, след като Никол не може да понася Ласкин.

Ще има ли скандали и интриги - ще се види съвсем скоро!