Майката на VIP Съквартирантката Никол Станкулова - Елена, разкри пред bliasak.bg, че се уплашила сериозно за сигурността на детето си, след като видяла как я напада пияният Благой.

''Уплашихме се за Никол, най-вече защото тя има много тежки пристъпи на астма, а вътре е без инхалатора си. Знаем, че там има екип, който може да реагира бързо, ако се стигне до насилие, но не знам дали ще могат да реагират бързо, ако от уплаха тя получи астматичен пристъп'', обясни майката на Никол, непосредствено след снощното предаване на VIP Brother.

Припомняме, че вчера се излъчиха кадри, заснети по-рано тази седмица, от които се видя как Багата не устоя на напрежението в Къщата и прекали с алкохола, което доведе до страх сред всички Съквартиранти.

След няколко чашки в повече самбистът го изби на грубост и насилие, които бяха насочени главно към Орлин и Никол. Той заплаши певеца, че ще го прави ''женски гълъб'' и ще ''хвърчи перушина'', а показа силен интерес към Никол, като я дърпаше да я прегръща.

''Чак по едно време ми стана мъчно за това момче - за Благой, хем съм от потърпевшата страна. Така да се изложи на финалната права! Много се изложи! Всъщност не само той – и Къци, и Фънки също! В такива ситуации изплуват истинските характери на хората – кой как ще реагира. Само Люси и Орлин успяха да реагират адекватно в създалата се ситуация. Благодаря на Бога, че Люси беше там тогава, защото всички останали седяха и само гледаха какво се случва. Разочарована съм от повечето хора вътре. Само Къци не ме разочарова, защото той затвърди впечатленията ми за него – скри се като мишка да спи във фитнеса'', допълни майката на Никол.