Синоптичката Никол Станкулова разказа, че преди време за малко не станала жертва на разярен шофьор, който щял да я набие на улицата.

Мъжагата, който според сладураната бил 200 кг до такава степен й се ядосал, че излязъл на светофара, на който и двамата били спрели и тръгнал към колата й.

Никол толкова се уплашила, че запалила возилото и отпрашила, макар че светофарът бил на червена светлина, пише bliasak.bg.

"Карам аз една вечер и няма нито една друга кола, освен мен. Карам в лява лента и винаги карам относително бързо. Пред мен един с Нисан Микра също кара в лява лента и аз му светкам. Той се вбесява от това, че съм му светнала", разказа Никол.

"На следващия светофар аз съм на ляво и той е на ляво. Той е вътре с жена си и с малкото си дете, което е седнало в жената и което е незаконно. Засича ме сто пъти нарочно. На светофара слиза от колата и тръгва към мен. 200 кила човек ще ме бие, което аз какво да правя, тръгнах на червен светофар и избягах, защото ме хвана страх", допълни още Станкулова.

Снимка: Велислава Каймаканова-Ножарова