Фолкпевецът Константин остава без заведението си в Студентски град, след като това реши Върховният административен съд.

Магистратите са решили, че търгът, който се е провел през август 2010 година, е недействителен и никой няма право да ползва постройката. Оказва се, че изпълнителният шеф на "Студентски столове и общежития" Иван Йонов не е имал право да обявява обществена поръчка, защото е трябвало да уведоми за търга министъра на образованието.

Фирмата победител в търга пък обвинява Константин, че се е самонастанил в "Плаза" и дори не е участвал в обществената поръчка. Победителите сключили договор със "Студентски столове и общежития" договор за ползване на сградата срещу 22 000 лева месечно. Те обаче не успели да влязат във владение, защото Константин вече се бил настанил и не плаща наем на държавата. Така загубите за държавата за две години са близо 500 000 лева, разкрива "Блиц".

Най-скандалното в цялата история е, че фирмата на Коцето не е участвала изобщо в търга и не е ясно как е влязла в управлението на дискотеката. Фолкаджията дори си позволява да ползва марката "Плаза", но без да има право на това, цитира lifestyle.bg.