Никълъс Кейдж ще се присъединява към "Непобедимите".

Холивудският актьор влиза в компанията на Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер и Брус Уилис в третата част от хитовата екшън поредицата.

Продуцентът от "Милениум" Ави Лърнър се надява да привлече и ветерани в екшъна като Харисън Форд, Уесли Снайпс и Мики Рурк.

"Подготвяме филма със същата страст и отдаденост като предишните две части. Потвърдено е, че в него ще участва Никълъс Кейдж, надяваме се да привлечем и Харисън Форд, Уесли Снайпс и Мики Рурк. Това е голямата мисия на продуцента. Ще продължим със същата схема - ловкостта и бясната скорост, присъщи на сагата", написа Силвестър Сталоун на страницата си във Фейсбук.

Той отговори и на слуховете, че третата част ще бъде последна, като заяви, че докато хората продължават да се радват на филмите, ще има пространство за безброй продължения.

"Не мога да гарантирам, че третата част със сигурност ще е последна. По принцип трябваше да има две части, но любовта на публиката ни накара да работим по трета. Мисля, че докато се забавляваме, предлагайки забавление на хората, можем да продължим да работим по "Непобедимите", категоричен е Слай, цитиран от Контактмюзик.