Носителките на титлата "Мис България", които са близки приятелки - Ромина Тасевска и Елена Тихомирова, се оказаха родени на една и съща дата - 30 октомври.

Брюнетките разказаха как са отпразнували рождените си дни, пише bliasak.bg.

Ромина Тасевска, която от няколко месеца живее в Тел Авив заедно със съпруга си Дарко и дъщеря им Дария, отбелязала 24-ата си годишнина семейно, в ресторант. Футболистът решил тази година да не изненадва половинката си с материален подарък, а с невероятно изживяване.

Още на следващия ден двамата с Ромина и дъщеря им се отправили към Божи гроб, като всички заедно посетили мястото, където е било положено тялото на Христос.

Приятелката й Елена Тихомирова също останала с щастливи спомени от рождения си ден. Още сутринта любимият й я събудил с букет цветя, а вечерта се състояло и същинското парти. На него Елена събрала най-близките си приятели, като ги почерпила не с една, а с цели три торти, при това лично направени от нея. Причината - не могла да избере кой от трите сладкиша да приготви, затова решила да ги направи всичките. В резултат всички гости преяли със сладко.