Мис България 2003 Елена Тихомирова, която наскоро отпразнува 31-ия си рожден ден, вече не е гадже на бившия финансов мениджър на "Мултигруп" Иво Христов, шушукат дами от столичния хайлайф.

Мъжът, по когото преди време се падаха манекенки и танцьорки, бил изключително разочарован от нежеланието на миската да работи.

"По-добре да ми роди едно дете, вместо по цял ден с рецепти да се занимава", оплаквал се плейбоят.

След като стана втора подгласничка на конкурса "Супермодел на света" в Китай, синеоката панагюрка реши, че е постигнала върха на кариерата. Слезе от подиума и опита късмета си в различни артистични хобита, а накрая основа рекламна и парти агенция "Пей, сърце".

Преди да се залюби с Иво Христов, Елена Тихомирова беше любовница на Румен Бояджиев, син на пластичния хирург Тодор Бояджиев, който й купи уникален американски "Форд". Но след по-малко от 3-месечна връзка тя се принуди да върне возилото, тъй като връзката се разпадна, пише БЛИЦ.

Докато Румен ухажваше адреналинката Теди, Елена изгря на Виенския бал под ръка с бившия шеф на парното Вальо Топлото. Но след като узна, че той не е безмерно богат, го заряза.

Според запознати Елена е изживяла рекордно кратка връзка и с боса на търновската бира "Болярка" Вълко Вълев.