Бритни Спиърс стана брюнетка!

Певицата смени имиджа заради рекламата на новия си парфюм Fantasy Twist .

С късата черна перука и провокативен костюм Бритни прилича на звезда от кабаре

Кариерата на Бритни е в подем. Публикуваният тези дни рейтинг на Forbes показва, че Бритни Спиърс е на второ място по доходи в топлистата на Холивуд; в сметките й се трупат милиони и няма нищо чудно в това, че освен музиката си тя успешно продава и други продукти със своята марка. Ето защо Бритни е решила да продължи “парфюмената линия”, с която се захвана още през 2004 година.

Новият продукт Fantasy Twist всъщност представлява комбинация от двойно флаконче в синьо и червено. То събира двата най-успешни аромата на звездата: Fantasy от 2005 година, и Midnight Fantasy от 2006-а. Идеята на Бритни била всяка жена, която е избрала нейната марка, да прави избора си на мига, в зависимост от моментното настроение, пишат от kliuki.bg.

За рекламата на Fantasy Twist Бритни е избрала черна къса перука и прилича на звезда от кабаре, описва www.eg.ru. Известно е, че напоследък тя полага особени грижи за кондицията си и на рекламната снимка това личи. Облечена е в провокативен костюм – черно трико с пайети и огромен кръст на гърдите.

Таблоидите не пропускат през тези дни да следят всяка нейна стъпка и да информират с какво точно се занимава в навечерието на третата си сватба. Отбелязва се също, че макар да печели много, Бритни с лека ръка пилее пари и разходите й си ги бива.