На 13 октомври (събота) развлекателното шоу на БНТ1 и !no frame media - ''Срещу новините'' ще дискутира темата: ''Всенародно щастие или масови протести щеше да докара определянето на минималната заплата по региони?''.

Играта и Косьо Лунгов ще обсъдят въпроса с икономистa Петър Ганев, докторa по икономика - Величка Рангелова, Костадин Костадинов от ВМРО и бизнесдамата - Ваня Червенкова. Специален гост тази събота ще бъде рапърът, който всички БГ музиканти искат в парчетата си, за да бъдат хитови - Бобо.

На 14 октомври (неделя) заедно с Косьо и Играта най-после ще разберем отговора на въпроса ''Кога всички ще се признаем за македонци?''. В това международно начинание ще помогнат юристът, роден в Македония и живеещ в България - Петър Колев, както и председателят на „Българо-македонско дружество за приятелство“ и преподавател по философия в СУ ''Св. Климент Охридски'' -  проф. Иван Калчев. За радост на зрителите специалните гости в неделя ще бъдат няколко - ТВ водещата Ели Гигова, Георги Касабов - NDOE от хип-хоп бандата D! RS, Владимир Димитров – Черния от YoungBByoung и Любен Гешев - инициатор на проект за аудио книги.