След като двете телевизионни водещи си обявиха война, разменяйки си реплики в социалното и телевизионното пространство, Вихра Петрова сложи край на сражението като заяви, че не желае да и пада на нивото на Райкова, макар да знае не особено приятни за нея факти.

''Толкова неща имам за Венета, които ако излязат в публичното пространство, едва ли ще са най-лицеприятни'', сподели Вихра в личния си профил. И макар приятелите й да я провокираха да не се притеснява й да ги сподели с всички, то Петрова пожела да запази мълчание. Засега.

Припомняме, че след като Райкова намери за нужно да разпространи грозна и непроверена клюка по адрес на Вихра в предаването си, последната не й остана длъжна и побърза да заяви, че явно блондинката е отчаяна и се страхува за замиращата си кариера на водеща и затова използва отчаяни методи да се задържи на екран, пише bliasak.bg.

''Когато вече си се изчерпал, изхабил и преекспонирал в телевизионния ефир, вършиш глупости! Безсилието те изражда и те превръща в това, в което се е превърнала "гражданката"от Попово!", бе първият отговор на Петрова, след което помоли медиите да не пишат материали, че двете са се хванали за косите, тъй като екстеншъните на Венета едва ли щели да издържат. ''Не бих могла да хвана Венета за косата... Това са пълни глупости, та нали екстеншънът ще падне. Все пак съм дама и уважавам дамите!Момичето е амбициозно, бори се... и от Попово не е лесно да тръгнеш! Желая й успех!'', категорична бе Вихра.